Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z leden, 2017

Na co se těšíme v lednu 2017

Obrázek
Dnešní výlet začneme ve Městě mečů. Povšimněte si staveb na pravé i levé straně. V zapadlých temných uličkách vám budou chtít nabídnout morfium. Raději se mějte na pozoru. A závěr strávíme v předaleké galaxii.

PAX - Hůl prokletí, Grim přízrak

Obrázek
Autor: Åsa Larssonová, Ingela Korsell V hlavní roli: Jan Vondráček Délka: 5 hod. 0 min. Vydává: OneHotBook Anotace: Až se ozve tep času, vstoupí temnota. Bratři Alrik a Viggo přicházejí do městečka Mariefred, aby se stali členy nové pěstounské rodiny. Zdá se však, že kam vkročí, tam se dějí podivné věci. Jakoby se k životu se probouzely nadpřirozené bytosti. Možná jsou tu oba chlapci hlavně proto, aby pomohli chránit tajnou knihovnu, ukrytou pod kostelním návrším, neboť kdosi přivolává z hlubin věků temné síly a svět se ocitá v ohrožení. V okolí po nocích řádí záhadný tvor podobný ohromnému psovi a napadá místní obyvatele. Může to být vlkodlak? A jak s něčím takovým bojovat? Bratři se usilovně snaží najít odpověď v tajné knihovně a setkávají se přitom se záhadným čarodějem Damírem, který přišel varovat strážce před smrtelným nebezpečím. Mohou ale podivnému návštěvníkovi věřit?

Warcraft: První střet - Christie Golden

Obrázek
Autor: Christie Golden Překladatel: JaKub Mařík, Zuzana Komprdová a Tomáš Kratochvíl Počet stran: 304 Nakladatelství: FANTOM Print Anotace: Azeroth se ocitá ve válce, když do něj magickým portálem vtrhnou krvelační nájezdníci - orkská Horda, která utíká ze svého chřadnoucího domova Draenoru a chystá se obsadit nový svět a zotročit jeho obyvatele. Lidé se ale nemíní vzdát bez boje a orkské sekery a vlčí jezdci se brzy poměří se stromwindskými meči, trpasličí pistolemi a dalaranskou magií. Temná síla, která zničila Draenor, však pronikla i do nového světa a tu nedokáží zastavit žádné bitvy, ale pouze spolupráce čtyř hrdinů z obou stran fronty. Orkský náčelník, opovrhovaná míšenka, zahořklý rytíř a zneuctěný mág musejí spojit síly a postavit se samotnému Gul'danovi, zlověstnému vůdci Hordy. Pokud ho nedokáží porazit, Azeroth a všechny jeho obyvatele, staré i nové, čeká pomalá smrt…