Knižní chvilky #6


Dnes tu máme foto projekt, který vymyslela TerezZ. Knižní chvilky budou takový pravidelně nepravidelný příspěvek, který se tu bude objevovat jak to zrovna půjde.


První fotka se váže k našemu novému koníčku - geocachingu. Jedná se o zálibu pro všechny výletníky, ke které vám stačí registrace na stránkách a stažená aplikace v mobilu. Za pomoci souřadnic pak dojdete na určité místo a hledáte tzv. keš. Kromě souřadnic vám k tomu pomáhají i třeba nějaké indicie. Po nalezení se zalogujete do sešitu a také na stránkách. 


S oblibou pijeme různé čaje. Na fotce jsou jen sáčkové, ale máme i několik sypaných (např. můj oblíbený Genmaicha). 


Velkou radost nám teď dělá zahrada. Všechno krásně kvete a je radost, když si sednete na lavičku a čtete si. Na druhou stranu je kolem všeho plno práce, což je i důvod, proč teď o víkendech moc nestíháme.





Sedmikrásky, které si Hanča pořídila.



Povídky si pořídila mamka, ale podle doporučení v knihkupectví od knížky čekala něco jiného. Tak jsem si Povídky půjčil a rád bych si je přečetl.




Komentáře

  1. Krásné fotky, nemohu se vynadívat na zlatý déšť :) Už abych měla také svou zahradu. Ten geocaching vypadý zajímavě, poslední dobou o něm slýchám ze všech stran;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, zlatý déšť nám chválí i paní sousedka. ;)
      Jinak, vlastní zahrady se určitě dočkáš - držíme palce. A geocaching je opravdu fajn. Pokud už stejně chodíš na procházky a jezdíš na výlety, tak se to dá krásně spojit dohromady.

      Vymazat
  2. Geocaching... to je taková ta zábava, kdy keška může být umístěná i uprostřed Macochy? Hm, zajímavý, ale já na to moc nejsem ;) ale ta knížka od Svěráka vypadá zajímavě.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø