Výhra se Serafínou

Zdravíme všechny zúčastněné soutěžící. Včera, po skončení naší soutěže, jsme vylosovali čtyři výherce, kteří se můžou v nejbližších dnech těšit na milý dárek v podobě knížky, záložky a placky ve stejném motivu. 


Určitě netrpělivě čekáte na to, kdo se stal výhercem. Jsou to:

Kleria
Niviat
Blanka
Alex

Výherní e-maily už byly rozeslány a doufáme, že se brzy ozvete. 

Ještě něco málo k odpovědím v kvízu. Odpověď na první otázku byla Ta, která tančí s draky. Zdálo se nám to jako jednoduchá otázka, ale někteří z Vás se nechali zmást a psali Odkaz dračích jezdců, což je název celé série a ne jednotlivé knížky. V druhé otázce jste nás moc potěšili, protože jste všichni nepsali jen to samé, ale dozvěděli jsme se spoustu názvů nám neznámých knížek. Správná odpověď na třetí otázku byla Gedwëy ignasia. I tady se někteří z Vás nechali zmást. No a o čtvrté otázce se nebudu ani zmiňovat. Ta byla vyloženě pro Vás. Eragona měl správně každý :-).

A vy, kdo jste nevyhráli nesmutněte. Během následujících týdnů se na blogu objeví další soutěž o knížku Serafína - příběh draků a placku se záložkou se stejným motivem. Tentokrát to bude o pět kousků.

Vítězům blahopřejeme a děkujeme za skvělou účast v soutěži :-)




Komentáře

  1. Hrozně moc děkuji za tuhle soutěž, to je poprvé, co jsem ve svém životě něco vyhrála. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme moc za pěkný email, který nás potěšil. Jsme rádi, že máš radost. Hanča dnes byla koupit bublinkové obálky a budeme se snažit brzo vše rozeslat.

      Vymazat
    2. Nemáte zač děkovat. :-)

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Kostičas - Samantha Shannonová

Fan překlady knih

Letní host - Alison Andersonová

Mezinárodní den mužů

Měsíční chvástačka 1/2