Posuď knihu podle obalu #12

Tohle meme vymyslela Siky z Knižního doupěte. Každou středu budeme publikovat článek, který bude obsahovat knížku, kterou právě čteme.

Název knihy: Sukuba 5 - Stíny

Autor: Richelle Mead

Anotace:
Některým vábením lze odolávat jen po určitý čas…
Georgina Kincaidová má záviděníhodné schopnosti: je nesmrtelná, svede každého muže, o kterého stojí, může měnit podobu a umí nosit tak vysoké podpatky, že by se na nich běžný smrtelník zabil. Tohle všechno je pro ni hračka.
Ovšem sledovat přípravy na svatbu bývalého přítele, to je úplně něco jiného. Georgina se nedokáže rozhodnout, co je pro ni vlastně horší: jestli to, že si Seth bere jinou ženu, anebo to, že si musí sehnat nové šaty na svatbu. Ještě že ji od těchto příšerných starostí rozptyluje nový spolubydlící, nefil Roman, z něhož sex-appeal přímo prýští. A pak je tady Simone, nová sukuba ve městě, která se až podezřele zajímá o Setha Mortensena.
Největší nebezpečí ovšem číhá přímo v Georginině hlavě. Stále častěji slýchá vábení jakési záhadné síly, která ji láká… pravděpodobně do záhuby. A Georgina ví, že je příliš slabá, než aby dokázala dlouho odolávat…
Můj názor:
Podle mého se obálky od prvního dílu dost zhoršují. První a druhá je dobrá, ale nechápu, proč u té třetí tak tragicky změnili styl. Navíc vypadá dost uměle. Čtvrtá obálka také není nic moc. Ten obrovský měsíc za hlavou na lichotivosti opravdu nepřidá. Ale teď už k té páté obálce, o které tu mám mluvit. Vypadá lépe, než ty předchozí dva díly. Takovýhle měsíc by se měl dávat na pozadí obálek knih o nočních tvorech. Vypadá mnohem lépe, než svítící koule na čtvrté knize. A navíc ten krásný odstín červené. Kdo by odolal? Takže závěrem. Obálka není nijak zázračná, ale je lepší než ty předchozí dvě.

Jak se obálka líbí Vám?


Komentáře

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Ta, která tančí s draky - Lucinda Hare

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø