Kindletime 2


Kindletime je meme (u nás nepravidelně v pátek), které na svém blogu začala Teresinha. Úkolem je napsat do příspěvku co nového máme ve své čtečce ať už je to Kindle nebo nějaká jiná.

Po měsíci jsme tu opět s tímto meme. Za tu dobu jsme si pořídili 2 knížky. 

První je Volanie krvi od Martiny Mikové. Tuhle e-knížku jsme dostali přímo od autorky na recenzi.

Příběh vypráví o třech sourozencích, kteří se kvůli kletbě padlého anděla, stanou příšerami, které se navzájem nesnášejí. Jeden je upír, druhý vlkodlak a třetí se stane mořskou pannou. Tenhle příběh má podtitul Aidan, takže předpokládáme, že budou asi ještě dva..
Tuhle knížku má právě rozečtenou Hanča. Je asi ve třetině a líbí se jí to. I když je pro ní docela složité číst ve slovenštině.










U téhle knížky nás zaujala anotace a když jí měli na Fragmentu zdarma ke stažení, tak jsme po ní sáhli. Sice jsme ji ještě neotevřeli, ale věříme, že to bude určitě zajímavé.









Doufáme, že se Vám naše knížky líbí a uvidíme se zase, až si něco do čtečky pořídíme.


Komentáře

  1. Já čtečku nemám, ale vážně uvažuju o tom, že si ji nechám dát k vánocům.. můžu se zeptat, jestli si knížky kupujete nebo stahujete? Protože nerada bych si koupila čtečku za mnoho tisíc a pak zjistila, že papírová knížka mi vyjde o dvacku dráž než e-book :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížky si kupujeme, ale bohužel né každé vydavatelství je zatím prodává. Ceny se pohybují různě, třeba od 19 až ke 200 Kč. Podívej se třeba na palmknihy.cz a nebo ebux.cz. Tam se dá pěkně vybrat.

      Vymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Sněhové vločky - Caitlin Sainio