Autorské šílenství - Meg Cabot


Nový projekt blogu Wolf Draven's Dream Bookshelves, který je inspirovaný Nakladatelským maratonem. Postupně Vám představíme autory od kterých máme dvě a více knížek (což v dnešní době sérií nebude problém).

Pro dnešní den je na řadě autorka, kterou pro sebe Hanča objevila teprve nedávno. Částečně to také bylo tím, že jí plno z vás chválilo. A tak si jednoho dne v Levných knihách pořídila Velikost L.

Velikost L
Velikost XL
Na velikosti nezáleží


Recenzní výtisk Mezi láskou a smrtí je od Knižního klubu, ale Hanča si plánuje pořídit klasickou prodejní verzi.


A poslední je série Princezniny deníky, kterou si Hanča postupně dokupuje po antikvariátech, protože už se neprodává. Do kompletu ještě chybí dva díly, které by ráda ještě sehnala.


Kromě těchto sérií by si Hanka ještě ráda přečetla sérii V kůži supermodelky a sérii Mediátor. Co za knihy od Meg Cabot máte vy? Jaká je vaše nejoblíbenější?



Komentáře

  1. Hezká sbírka :).. Já mám od Meg jen Nenasytnou :D.. ještě plánuju Mezi láskou a smrtí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju Meg Cabot! Mám doma dva díly Supermodelky, tři díly Mediátora, Jinx a Missing v němčině a potom ještě Tommy Sullivan is a Freak v angličtině. :D A chtěla bych zbývající díl Supermodelky, Mezi láskou a smrtí a pokud možno zbývající Mediátory... A jinak nejoblíbenější je samozřejmě Mediátor a Supermodelka! :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Budeme rádi když nám napíšete komentář. Zajímají nás vaše názory na naše příspěvky. Děkujeme.

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Bohové Olympu: Proroctví - Rick Riordan