Krvavá romance-polibek nesmrtelnosti - Alice Moon


Polibek nesmrtelnosti je první díl série Krvavá romance od autorky Alice Moon. 247 stran z nakladatelství Fragment je napínavý dramatický, ale i romantický příběh, který vás nenechá vydechnout.

Hlavní hrdinkou je osamělá dívka Sára. Je nucena přestěhovat se i se svou matkou do malého města a náš příběh začíná rok poté, co do města i do její školy přichází záhadný Dustin. V jeho pohledu je něco, od čeho se nedokáže odtrhnout. Může mu ale opravdu věřit? Její srdce jí říká, že ano, ale její nejlepší kamarádka tvrdí, že ne. Sára pomalu ale jistě odkrývá tu tajemnou roušku, která Dustina obklopuje. Pro něj je to velmi složité, snaží se Sáře vyhýbat jak může, ale něco je stále svádí dohromady. Nakonec Dustin povolí svému odhodlání a vyjeví jí celou pravdu. Tedy skoro celou. Než se dostanou k dalším věcem, první kniha končí nečekanou zprávou. Konec je hodně otevřený, takže se na to dá navázat skoro cokoli.

Něco málo o postavách. Hlavní hrdinka Sára je uzavřená mladá dívka. Kamarády si hledá pomalu a nikomu se nechce svěřovat. Upřímně, po tom, co zažila se jí ani nedivím. A potom je tu Dustin. On je jedna velká záhada. Od samého začátku je na něm něco tajuplného, co k němu Sáru přitahuje. On je kupodivu jediný, kterému se dokáže svěřit. Co je to mezi nimi za záhadnou sílu??

Knížka se mi líbila, nejdříve jsem se nemohla začíst, protože děj pořád přeskakoval od Sáry k Dustinovi a  zase zpět, ale když se příběh rozběhl, tak jsem se od něj nemohla odtrhnout. Napínavé pasáže mě vtáhly do děje a hrozně mě mrzelo, že to končí. Těším se na další díl, který jak nepochybuji, bude strhujícím pokračováním tohoto příběhu. Sice se zatím neví, kolik dílů bude, ale věřím tomu, že příběh bude čím dál tím napínavější.

Nakonec bych chtěla poděkovat nakladatelství Fragment za poskytnutí recenzního výtisku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Fan překlady knih

Lunapark - Richard Laymon

Saturnin - Zdeněk Jirotka

Zlatý vlk - Bartłomiej Rychter

Doktor Proktor a prdicí prášek - Jo Nesbø

Bohové Olympu: Proroctví - Rick Riordan